Szekeres Viktor

Saját plakátot kapott az új X-Men-mozifilm főgonosza is

Végre láthatjuk, hogy fog kinézni a Sentinel az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban.

Mint arról mi is beszámoltunk, az Empire filmes magazin legújabb száma nem egy, nem két és nem is hat borítóval jelenik meg, hanem 25 félével - és mindegyik az új X-Men-mozifilm, Az eljövendő múlt napjai egy-egy szereplőjét fogja ábrázolni. A képek tegnap óránként kerültek fel a netre, a hírünk kikerülése időpontjában is csak 20 volt elérhető, de már mind a 25-öt meg lehet tekinteni. S bizony a 25. igazi csemege volt a képregények történetét ismerők számára, hiszen megláthattuk, hogy fognak kinézni a jövőbéli mutánsvadász Sentinelek (Őrszemek).

Persze a rajongók között azonnal elindult a pro és kontra véleményalkotás, egyesek a T-1000-eshez hasonlították a karakter dizájnját a Terminátor második részéből, mások pedig GORT-hoz a Keanu Reeves-féle Amikor megállt a Földből, s voltak akik még a robotok szerkezeti mibenlétét is kétségbe vonták. Nos, az Empire magazin kérdésére John Myhre, a fő dizájner próbált választ adni arra, hogy miért is így néz ki egy Sentinel.

Myhre elmondása szerint egy biomechanikus fegyverről van szó, egy olyanról, mely elméletben képes megállítani a mutánsokat. Ezért azt találták ki hogy egymásra fektetett mágneses lapokból fog összeállni a robot, mely lemezek össze tudnak húzódni, illetve növekedni is képesek, s ezáltal a Sentinelek akár keskeny helyeken is át tudnak haladni vagy nagyobb kiterjedésűvé tudnak válni, így a készítők szerint "virtuálisan megállíthatatlanok".

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #4
    MIntha amúgy csak úgy ömlenének az eredeteibbnél eredetibb lények a filmvászonra. Komolyan, minek ilyenekbe belekötni, hogy mire hasonlít? Az Alien (és Predator) óta nem volt eredeti lényezet ebben az iparban. Talán még a polipok a Mátrix-ból, de az is volt már előtte más formában.
  • Interfan #3
    Nimrod.
  • cherubmiki #2
    Szerintem odaült a tervezőasztal elé és lerajzolta, amit gondolt, viszont kénytelen volt valamit válaszolni. Improvizációnak nem is olyan rossz :)
  • Hedgehunter #1
    Micsoda magyarazat. :)