Szekeres Viktor

Egy évet csúszik a Batman kontra Superman-mozifilm

Úgy tűnik, hogy sokat akart a szarka, de nem bírta a farka.

Tavaly, Az acélember premierjét követően nem sokkal a Warner Bros. bejelentette, hogy elkészül Az acélember folytatása, melyet ismét csak Zack Snyder fog rendezni, s a filmben nem csak Superman fog központi szerephez jutni, hanem Denevérember is. Később az is kiderült, hogy igazi szuperhős-orgia várható, hiszen már Csodanő szerepét is kiosztották, azonban hiába forgattak már le ősszel egy kulcsjelenetet a készülő filmből, a tavalyi bejelentés kissé elsietettnek bizonyult.

A Warner Bros. stúdió ugyanis a kinti hosszú hétvége előtt péntek délután, amikor a lehető legkisebb hatásuk van a híreknek, bejelentették, hogy az eredetileg 2015. július 17-én bemutatni tervezett filmet csak 2016-ban, azon belül is május hatodikán nézhetjük meg először a mozikban. A döntés indoklása a szokásos porhintés, miszerint a filmeseknek idő kell, hogy a tervezett képregényfilm komplex vizuális világát megteremtsék, így csak a második negyedévben kezdődhet meg a forgatás, vagyis nem teljesíthető a jövő nyári premier. Így pedig csak a következő nyár jöhet szóba. Érdekes módon pontosan ugyanaz a nap, amit már lefoglalt magának a Marvel Studios egy eddig még be nem jelentett alkotás számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #5
    Az Injustice képregényt is vehették volna alapul, jó lett volna egy nagy DC-s csihipuhi, de gondolom az nagyon hajazott volna a bosszúállókra :D
  • kalapos01 #4
    Nem volt eredetileg. Vagyis volt, legalább 20-szor. Nincs olyan, hogy "A történet", és ez a történet egyébként is saját lesz. Szóval.
  • Zombee #3
    Igen, nem újdonság, házon belül a DC is összeeresztette a hőseit, ahogyan a Marvel világában is mindenki megfordult már mindenhol. Maga az Igazság Ligája pedig elég régi.
  • SupraMKIII #2
    Ja, hogy ez eredetileg is volt? Kezd már ez már a szuperhős univerzum a gruppensexre emlékeztetni (mindenki mindenkivel)
  • endrev #1
    Batman kontra Superman? :D Az eredeti történetben Superman rág be Batman-re az illegalitása miatt, és odamegy rendet vágni. Arra már nem emlékszem gyerekkoromból, hogy Batman ezt hogyan éli túl, elő kellene bányászni a padlásról a képregényeket, mindenesetre a végén jóba' lesznek.

    Na de Batman kontra?! :D