Szekeres Viktor

Ilyenek lesznek a Need For Speed-mozifilm autói - videóval

Plakátok és előzetesek után a Need For Speed következő reklámanyaga a kocsikkal foglalkozik.

Cseppet sem meglepő módon a Need For Speed-mozifilm marketingkampánya kiemelten foglalkozik az alkotásban szereplő járművekkel. Ennek legfrissebb bizonyítéka az alant látható videó, mely ugyan nagyon rövid, és valószínűleg nem tudjuk kibekkelni vele a március 13-ra kitűzött magyar premierig, de azért mégiscsak több, mint a semmi. (Egyébként ezúttal az amerikaiak sem járnak jobban, hiszen odakint csak március 14-től kerül multiplexekbe a játékadaptáció.)


A Need For Speed főszereplője a Totál szívás (Breaking Bad) című sorozatból ismert Aaron Paul lesz, s mellette olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Dominic Cooper vagy Dakota Johnson. A forgatókönyvet George Gatins írta testvérével, Johnnal, a filmet pedig az a Scott Waugh rendezte, aki tavalyelőtt az Act of Valorrel robbant be Hollywoodba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #4
    Azt hiszem pont ennél a fimnél niylatkozták nemrég, hogy CGI-parádé helyett kaszkadörőkkel és igazi felvételekkel fognak operálni (persze keverve a trükökkel). De azért csak fikázódjatok előre, bár én sem éppen a film védelme miatt írtam, amit.
  • Ender Wiggin #3
    a legjobb az, hogy a camarokat, torino-kat, chevelle-eket, gto-kat lambo és ferrari orrára szerelt kamerákkal veszik fel. az európai autók a helyükre kerültek :-)
  • KRTuning #2
    Dugig lesz CGIvel, tényleg, minek? Biztos olcsóbb így.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Minek, amikor úgy telel lesz CGI-vel...