Szekeres Viktor

Megvan, ki alakítja A bosszúállók 2 egyik főgonoszát

Ahogy arra számítani lehetett egy náci katonatiszt lesz A bosszúállók folytatásának egyik rosszfiúja.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Thomas Kretschmann szerződést írt alá a Disney-vel, mely szerint ő lesz A bosszúállók második részének, a The Avengers: Age of Ultronnak az egyik rosszfiúja. A lap forrásai szerint a német színész Wolfgang von Strucker bárót fogja alakítani, aki egy náci tisztből lett a HYDRA elnevezésű terrorszervezet egyik vezetője, és a képregényekben Amerika kapitány és Nick Fury ádáz ellenségének számít.


A Joss Whedon által írt és rendezendő film csak bő egy év múlva kerül mozikba, de már azt is tudni lehet, hogy a címszereplő, Ultront James Spader fogja "alakítani", illetve szinkronizálni. Természetesen a hősök oldalára is érkeznek újoncok: Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkány lesz, míg Aaron Taylor-Johnson Higanyszál.

Kretschmann egyébként jelenleg a Magyarországon forgatott Dracula című sorozatban szerepel, azt megelőzően pedig A folyóban volt állandó karaktere.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #4
    "Kösz a grátisz parkolót."
  • STREEX #3
    Erről a monoklis figuráról a következő felejthetetlen mondat jutott eszembe:
    "Maga pedig biztosan a fickó a Monopoly-ról" XD
  • Ender Wiggin #2
    csak az ajánlóban három cím szerepel, ami "megvan"-nal kezdődik. újságírás?
  • tomboy013 #1
    Én csak azt nem értem, ha Ultron lesz a főellenfél akkor miért lett a Bosszúállók 1 végén Thanos bemutatva? Mert megeszem a kalapom ha az nem Thanos volt, de az biztos hogy nem Ultron.