Szekeres Viktor

Megvan, mikor folytatódik A búra alatt

Tízmillió néző nem tévedhet, A búra alatt egy nyári hétfőn tér vissza a képernyőre Amerikában.

Magyar idő szerint ma délután az amerikai CBS csatorna bejelentette, hogy tavalyi legsikeresebb új sorozata, A búra alatt (Under The Dome) június 30-án fog folytatódni a második szezonnal. Ez egy hétfői nap, a műsorkezdés pedig 22:00 lesz, vagyis ugyanakkor lesz látható, mint tavaly nyáron - valószínűleg több, mint tízmillió néző nagy örömére.

Amilyen jól fogadták odakint a Stephen King regénye alapján készült sorozatot, annyira közepesen szerepelt idehaza. Az első rész még csak-csak érdekelte a közönséget, a folytatástól azonban a nézők majdnem fele elpártolt. A sorozatot legalább 2020-ig tervező készítők a 2. évadban két új, állandó karaktert hoznak be, Junior nagybátyját, valamint egy tanárnőt, aki Nagy Jimnek fog gondot okozni. Az évadpremiert egyébként Stephen King írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #5
    Kimaradt egy t betű, de SAJNOS még mindig nincs szerkesztés gomb!
  • god25 #4
    A hosszú ú témát már egyszer kiveséztük. :) Teljesen igazad van, de ez a cím lett adva és így lett "elfogadva". Ahogy a windows is mondja: "Amennyiben ez a hibát látja akkor nincs mit tenni. OK - MÉGSE" :)
  • blessyou #3
    Csak én kapok agybajt ettől a hosszú ú-tól? Lehet elfojtott traumáim vannak a magyarórákról a bura szó helyesírásával kapcsolatban, de rendesen belém verték a suliban, hogy azt rövid u-val írjuk, mert a „borít, burít” szóból származik.
  • god25 #2
    +1 Az egész évadot egy részben meg lehett volna csinálni.
  • culas25hc #1
    2020-ig? Nekem ezért nem fog ez sem tetszeni. Egy totál jó alapsztori, amiből simán lehet izgalmas 2-3 évadot csinálni. De nem többet. Ahogy a Lost és a Szökés is jobb lett volna, ha 2 évaddal befejezik. Persze tudom, nem én vagyok a célközönség, de nekem jobban tetszenek az okosan összerakott, de kerek sztorik, mint az ilyen homályos, semmi konkrét dologról nem szóló, fél évente rakunk hozzá valami újat dolgok.