Szekeres Viktor

Michael Douglas az új Hangyaember

Robert Redford és Ben Kingsley után újabb veterán színész csatlakozik szuperhős-filmhez.

A Marvel Studios ritkán okoz meglepetést a szereposztási híreivel, azonban most a képregényfilmek rajongói minden bizonnyal felkapták a fejüket, hiszen bejelentették, hogy Michael Douglas fogja alakítani Hank Pymet, vagyis Hangyaembert a The Ant-Man című filmben. Természetesen nem az az érdekes a filmben, hogy Douglas is Marveles szuperhősfilmben fog szerepelni (Robert Redford és Ben Kingsley után már meg sem lepődünk), hanem, hogy pár hete kiderült, hogy Paul Rudd lesz Hangyaember a 2015. nyarán bemutatásra kerülő alkotásban.

Természetesen Rudd nem került ki a filmből, mindössze arról van szó, hogy nem csak Hank Pym, az első Hangyaember, hanem Scott Lang, a második Hangyaember is szerepelni fog az Edgar Wright által rendezendő filmben. Douglas egy interjúban elmondta, hogy már nagyon régen szerepelni akart egy Marvel-filmben és mivel a forgatókönyv nagyon szórakoztató volt, és a rendező is remek (ez utóbbit itthon is sokan tanúsíthatják, főleg a Cornetto-trilógia nézői), így nem esett nehezére bólintani a felkérésre, ráadásul a 13 éves fia is láthatja ezt a filmjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Így már kerekebb a sztori: "A hetvenedik életévét szeptemberben betöltő sztár Hank Pymet, az első Hangyaembert alakítja majd. Pym tudós, aki rájön, hogyan tudja saját magát rovarméretűvé zsugorítani, és felcsap szuperhősnek. A film főszereplője Paul Rudd lesz, aki a második Hangyaembert alakítja, az eredetileg Scott Lang névre hallgató betörőt, aki ellopja Pym lakásából a Hangyaember-kosztümöt és a zsugorító gázt. "

    [origo]
  • goldmember #1
    A film valami öregek otthonáról fog szülni?