MTI

A harmadik évaddal befejeződik a Híradósok című tévésorozat

Will McAvoy, az ANC televíziós csatorna sztárja szedheti a sátorfáját: a harmadik évaddal ugyanis befejeződik az HBO Híradósok című sorozata.

Michael Lonmbardo, az HBO programjaiért felelős elnök bejelentette, hogy az új évad után nem készítenek több részt a szériából. Az Aaron Sorkin forgatókönyve nyomán készült Híradósok egy kitalált tévécsatorna, az Atlantis Cable News (ANC) híradós stábjának életét követi nyomon a világ valódi eseményeit szőve a pergő ritmusú, izgalmas szellemi párbajokkal színesített történetbe. A hírmagazin vezetőjét, Will McAvoyt megszemélyesítő Jeff Daniels tavaly Emmy-díjat kapott alakításáért.

A második évad tavaly a 2012-es elnökválasztásról szóló kétrészes epizóddal zárult. Sorkinra, akit az utóbbi időben nagyon lefoglalt az Apple-alapító Steve Jobsról szóló film forgatókönyvének megírása, számos fontos eseményt feldolgozása vár a harmadik évadban is, foglalkozhat a 2012 decemberi newtowni iskolai lövöldözéssel és a 2013 áprilisi bostoni maratonon elkövetett robbantásokkal is. A sorozat nézettsége a The Hollywood Reporter beszámolója szerint a második évad premierjére 2,2 millióra ugrott, ami az első évadhoz képest 4 százalékos emelkedést jelentett. A produkciót a szívügyének tekintő Lombardo a filmes portálnak tavasszal arról beszélt, hogy szerinte a Híradósok azt az okos, gondolkodó, felnőtt közönséget nyerte meg, amelyet a csatorna sok drámája hidegen hagyott.

Az HBO a Híradósok mellett a True Blood - Inni és élni hagyni, valamint a Gengszterkorzó című szériáktól is elbúcsúzik idén. A csatorna helyettük új sorozatkollekcióval jelentkezik, ezek között szerepel a The Leftovers című Damon Lindelof-dráma, Mike Judge Silicon Valley című vígjátéka és A törvény nevében című sorozat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!