SG.hu

Április 7-én indul a Trónok harca negyedik évada az HBO-n

Már nem kell sokat várniuk a Trónok harca rajongóknak a negyedik évadra: április 7-én, az amerikai premier másnapján már a magyar HBO-n is látható lesz a világ egyik legnépszerűbb sorozatának évadpremierje.

Az amerikai HBO január 10-én jelentette be, hogy a Trónok harca IV. évada április 6-án indul az amerikai HBO-n. A George R.R. Martin regényfolyamából készült fantasy sorozat negyedik évadában, melyre közel egy éve várnak a nézők, elkezdődik a Falnál régóta esedékes ütközet a vadak és az Éjjeli Őrség tagjai között, Daenerys tovább folytatja a hódítást a Rabszolga-öbölben, míg Tyrionnal egyelőre nem felfedett okok miatt bilincsbe verve találkozunk. De egy fantasztikus párbajjelenetnek is szemtanúi lehetünk majd a Hegy es a dorne-i harcos, Oberyn Martell között, és úgy tűnik, egy rejtélyes sereg is harcba indul északon.

A negyedik évad hivatalos előzetesét az idei év legígéretesebb HBO-s szériájának tartott A törvény nevében (True Detective) amerikai debütálása előtt vetítették le az USA-ban január 12-én, és a magyar rajongóknak sem kell sokat várni, hogy végre a saját szemükkel láthassák, mi mindent tartogat a folytatás. A hivatalos trailer magyar változatát január 13-án hétfőn, néhány perccel 22:00 óra előtt nézhetik meg a magyar HBO nézői, A törvény nevében első epizódja előtt. Ezt követően az HBO Magyarország és a sorozat hazai Facebook oldalára is felkerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    A tél jön, a sárkányok jönnek csak soha nem érkeznek meg. Egy vicc lett az egész sorozat.