Szekeres Viktor

Az első kép a Harcosok klubja rendezőjének új filmjéből

A jelen egyik legjobb rendezője, David Fincher jövőre új mozifilmmel jelentkezik.

David Fincher ritkán téved. És éppen ezért is várják sokan kiemelt érdeklődéssel a rendező következő mozifilmjét, az Amerikában 2014. október harmadikán bemutatásra kerülő Gone Girlt, melynek főszereplője Ben Affleck lesz, s mellette olyan színészeket láthatunk, mint Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit és Carrie Coon. A Gillian Flynn regényéből készült alkotás története egy férfiról szól, akinek eltűnik a felesége.

Az itthon Holtodiglan címen ismert történet adaptációja David Fincher tizedik rendezése lesz. Fincher filmjei két kivétellel eddig 7.0/10 fölötti értékelést értek el az IMDb-n, mindössze mozis debütálása, A végső megoldás: Halál, valamint a szórakoztató Pánikszoba kapott ennél (nem sokkal) alacsonyabb értékelést. Két alapfilmje, a Hetedik és a Harcosok klubja 8.7-es és 8.9-es osztályzattal minden idők legjobb 25 filmje között szerepet a filmes adatbázisban, legutóbbi rendezései pedig nagyszerű, 7.8-7.9-es osztályzattal bírnak. Ezek közül a Benjamin Button különös élete és a Social Network - A közösségi háló még Oscar-közelbe is jutott, míg eddigi utolsó filmje, A tetovált lány annak ellenére lett ilyen elismert, hogy "mindössze" egy feldolgozás. Illetve adaptáció, ha pontosak akarunk lenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Tekintettel arra, hogy nem névtelen kommersz filmeket készít, valóban lehetne nevén nevezni, különösen hogy ott a Hetedik is, a Benjamin Button és a Socal Network meg viszonylag friss.
  • jamboox #2
    Most komolyan, Finchert úgy kell bemutatni, mint a Harcosok klubjának rendezőjét? Azt gondolom, hogy ő azon kevés rendezők egyike, akit már a neve alapján is ismerhet a közönség.
  • cobol #1
    és a játszma (game)? az is nagyon jó film! +sem említik :(