Szekeres Viktor

Újabb leleplező videó a Gravitáció készítéséről

Újabb nagyszerű videó érkezett a Gravitáció forgatásáról. Kíváncsi természetűek előnyben.

Most már nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy az év egyik legnagyobb sikere a Gravitáció (Gravity) volt, mely nem csak eladott mozijegyek formájában teljesített jól, hanem a kritikákat illetően is. Ráadásul nem csak a nézők és kritikusok imádták a filmet, hanem a szakma is, ami minden bizonnyal jó pár Oscar-jelölésben is meg fog mutatkozni januárban.


Míg várunk a film lakossági megjelenésére, hogy végre felkerülhessen a polcunkra, érdemes megnéznünk a fenti videót (vigyázat, az utolsó másodpercei igen spoileresek), mely egy újabb bepillantást ad számunkra a kulisszák mögé, elmesélve azt, hogy készítették és tervezték a scifit. Azt a scifit, mely ha pontosak akarunk lenni, eddig Amerikában 254, a világ többi részén pedig 398 millió dollár bevételt hozott, s talán még nincs vége ezen összegek növekedésének sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Egyébként sosem értettem, mi ez az Oscar-fóbia. A film megkapta az AFI-díjat, Golden Globe-ra jelölték, már jó pár szervezettől kapott díjat és még fog is. Ez nyilván megint csak nem jelent semmit, de az Oscar jelentésén akkor kéne elgondolkodni, ha csak az Oscar ismerné el, és nem szinte mindenki.
  • zetortraktor #2
    Te most komolyan abban a tévképzetben élsz, hogy az Oscaros filmeknek neked kell tetszeniük?? Mi a fene... Épp az ellenkezője van. Nem neked kell tetszeniük, hanem másoknak.

    Persze itt elkezdhetsz filózni, hogy vajon benned vagy a többi emberben van a hiba. De a hiba ott van, hogy ha valaki hibát sejt abban, hogy neki nem tetszett az, ami másnak igen.

    Az, hogy valami szerinted nem jó, nem hiszem, hogy valamit is jelentene az Oscar szempontjából. Az sem, hogy sokak szerint nagy film (IMDB top 100 és társai). De az biztos, hogy ha véletlenül Oscar-közelbe jut, akkor nem kell elgondolkodni semmin, mert papírforma lenne.
  • robertone #1
    Nagyon kedvelem a főszereplőket és ők remek teljesítményt is nyújtottak, mint ahogy a technikai megvalósítás is rendben volt, de ha ez az összességében semmitmondó film bármilyen kategóriában Oscart kaphat akkor érdemes (újra) elgondolkodni rajta, mennyit ér ez a díj...