Szekeres Viktor

Újraírják A hét mesterlövész remake-jét - Tom Cruise nélkül

A feldolgozás feldolgozását egy olyan íróra bízták, aki manapság igazi díjátadós kedvenc.

John Lee Hancockot szerződtette az MGM stúdió, hogy újraírja a meglehetősen régóta előkészületben lévő The Magnificent Seven-feldolgozást. Az itthon A hét mesterlövészként ismert westernklasszikus remake-jének eredetileg Tom Cruise lett volna az egyik főszereplője, azonban a The Wrap információi szerint a színész már nincs benne a produkcióban.

A projekt egyik érdekessége, hogy másodszori feldolgozás lenne, hiszen A hét mesterlövész eredetije egy japán film, A hét szamuráj Akira Kuroszavától. A forgatókönyv eredeti verzióját Nic Pizzolatto írta, a most felkért Hancockról pedig éppen azt aktuális tudni, hogy ő rendezte az Amerikában nemrég bemutatott Banks úr megmentését, korábban pedig A szív bajnokait, A későn kezdőt és az Alamo - A 13 napos ostromot. Utóbbi kettőnek egyébként forgatókönyvírója is volt, korábban pedig olyan emlékezetes munkái voltak, mint A tökéletes világ vagy az Éjfél a jó és a rossz kertjében. Az idei filmje előtt a Hófehér és a vadász szkriptjét jegyezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    És betesz egy képet az 1998-as TV sorozatból... gratulálok! Nem erőltetném, technikailag nem lehet hozzátenni, színészileg felülmúlni meg nem lehet.