Szekeres Viktor

Fél napra elsötétül a TV2

Az új év második napján 12 órán keresztül jótékony sötétség borul az egyik legnézettebb csatornára.

Miképp nemrég az RTL Klubot, úgy a TV2-t is egy több évvel ezelőtt elkövetett jogsértés miatt kötelezik fél napos elsötétítésre. Január másodikán ugyanis déltől egészen éjfélig csak a feketeséget (vagy más adásszünetre utaló jelet) fogják látni azok, akik Magyarország második legnézettebb csatornájára kapcsolnak. Mindez elég komoly érvágást jelenthet a kereskedelmi csatornának, hiszen a teljes főműsoridős reklámbevétel ki fog esni.

A büntetés előzményéért még 2009-ben az ORTT felelt, a késlekedésnek pedig az az oka, hogy a TV2 nem tartotta jogosnak a határozatot és a bírósághoz fordult jogorvoslatért. Úgy tűnik, hogy ezzel a csatorna több, mint négy évet nyert. A döntés egyébként a Joshi Bharat című beszélgetős műsor egyik adásában történtek miatt lett kiszabva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #6
    A HBOn is ugyanolyan amcsixar megy mint a többin ha jól látom, az a+ animax szeretett volna elindítani valamit régen, de magyarországon az emberek inkább a való villából várják a pénzenergiát vagy mit ...

    abban egyetértünk hogy marad a net (mármint TVhez kötött androidos mini pc) úgy az ember azt néz amit akar, akkor amikor akarja.

    csak az zavar amikor az ismerősök mondják mit láttak a tvben meg melyik "sztár" kivel mit stb én meg csak annyit tudok a témához hozzáfűzni hogy "meh?"
  • Narxis #5
    Aztán te mondod meg, hogy melyik a magyar meg melyik a liberális? Na ne röhögtess kedves tróger.

    Amúgy nem kár érte, komolyan mondom amióta netről töltöm a sorozatokat azóta a közelébe nem ér egyik TV csatorna sem színvonalban annak amit nézhetek. Filmet meg már ezer éve nem adnak, az ilyen film pluszon és társain valami ótvar zs kategóriások mennek.

    Egyedül talán a HBO-ra lehet ráfogni, hogy ott még tartanak egy szintet de arra meg külön kell előfizetni. Talán még az megéri ha valaki ragaszkodik a szinkronos filmekhez, sorozatokhoz.
  • trogi #4
    Már régen le kellett volna darálni ezt a két tévét. Egészen pontosan éppen 15 éve.

    Érdekesnek találom, hogy egyes egyedek a liberó-szdsz féle behatást nem értékelik károsnak, míg a magyar oldalról jövő állítólagos(!) behatást igen. Hányinger.
  • god25 #3
    Most, hogy megvette magának a fidesz, többször nem sötétül majd el..
    Ömlik majd belőle a népi propaganda.
  • gergely1991 #2
    Mondjuk logikus az ok, szerintem.
  • Hengelhoffer #1
    Na és mi történt akkor? Ki a fene emlékszik arra már. Az ilyen hülyén megírt cikketől kapok idegrohamot. Végül is a lényeg hiányzik. Az ok.