Szekeres Viktor

Megjött a Trónok harca 4. évad első előzetese

Ugyan csak pár másodperc, de még így is remek karácsonyi ajándék az HBO részéről a Trónok harca negyedik szezonjának első képsorai, melyet egy csatornapromóba rejtettek el orv módon.

Messze van még a Trónok harca (Game of Thrones) negyedik szezonjának premierje, sőt, valójában az HBO még ki sem tűzte, bár valószínűleg ismét március végén vagy április elején láthatjuk a nyitányt. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a nyári forgatáskezdéssel rendelkező szériának a legtöbb epizódja ne lenne végleges állapotban. Ennek megfelelően már most képernyőre kerülhettek a negyedik szezon első képsorai - igaz, nem egy önálló promó formájában, hanem az HBO sajátcsatornás hirdetményében.


A több perces videóban a csatorna marketingesei körülbelül hét másodpercet szántak a George R.R. Martin regényeiből készült fantasy-sorozatnak, de a rajongók minden bizonnyal már pár snittből is el tudnak kezdeni találgatni, hogy mely ismert jelenetek elevenedtek meg a videón. Mint azt már megszokhattuk, a sorozat legújabb szezonja is 10 részes lesz, azonban az eddigiekhez képest az változás, hogy ez az évad is a Kardok vihara című kötet alapján készül, mint az előző.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sárkánylovag #8
    Azon lehet vitatkozni hogy ez túl nyers , túl polgárpukkasztó, és kinek mi fér még bele de mitha páran nem értenék hogy mi ez. Ez egy könyv megfilmesítése.
    Ez Martin, George R. R. : A tűz és jég dala
    1. évad Trónok harca
    2. évad Királyok csatája
    3. évad Kardok vihara első fele
    4. évad Kardok vihara második fele

    és van még két kötet 4. Varjak lakomája és az 5. Sárkányok tánca
    ez utóbbi kettő ráadásul egyszerre játszódik.
    Azért ennyire lassú a főszál folyása mert ez egy nagy mű.
    szóval ne várja már senki hogy eltérnek a regényektől és hirtelen jönnek a sárkányok élőhalottak meg mindenki :)))
  • Nofret #7
    NA ennyi béna hozzá szólót,legalább tudnátok,miről firkáltok itt,vagy ha valamit nem láttatok még,akkor ne fikáznátok
    god25: te ezt honnan veszed,amiket írtál?Mármint zombik,meg sárkányok stb,főleg,hogy vannak is benne,tehát apám,buktad.

    heist:
    A te kommentedből egy valami süt,de az nagyon,a mérhetetlen sötétség a fejedben.gratulálok magadhoz.
  • heist #6
    Amit én láttam ebből a sorozatból az arról szól, hogy éppen valakit lefejeznek, vagy levágják a pöcsét, vagy egyszerűen csak megölik, vagy buzulnak benne, esetleg egy kis vérfertőzés...

    Igazából valami ferde lelki világú ember írhatta ezt. Ha a középkori világot veszi alapul akkor is úgy gondolom, a szórakoztatásra, és a történetre kéne helyezni a hangsúlyt a megbotránkoztatás helyett.

    Amúgy nem lenne rossz a történet, egy kis Dune koppintás, de azért megfelelően hangulatos, felépített, de hogy eddig konkrétan csak pofázást meg aberrációt láttam benne 80 százalékban, az is biztos, és ez nagyon rontja az egész sorozat nívóját.
  • zetortraktor #5
    Mi aberrált dolgot láttál azokban? Beszélgető fiatalokat? Bulizó lányokat? Vagy abban is van lefejezés, vérfertőzés, efféle? Vagy csak kevered a Dexterrel?
  • cateran #4
    Kisse tulzottnak tartom a buzis reszeket benne, de amugy miert is? Szvsz az ilyen Ejjel-nappal Budapest es tsai amik igazan aberralt es beteg sorozatok vagy mik...
  • heist #3
    Ez egy beteg, abberált sorozat.
  • goldmember #2
    Hát erre a pár képkockára kurvanagy szükség volt.
  • god25 #1
    Remélem nem lesz a 4. évad is szívatás! Winter is coming, Dragons are coming, zombies are coming és se tél, se sárkány, se zombik nem jönnek. Csak a nyafogás meg a homokosok... mint, ahogy a South Parkban is elmondták. :)