Szekeres Viktor

Itt van Christopher Nolan új scifijének, az Interstellarnek az első előzetese

Előzetest kapott Christopher Nolan új filmje, mi pedig elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy meg fog-e egyáltalán valamikor szakadni a sorozata, miszerint folyamatosan jól fogadott rendezésekkel rukkol elő.

Megérkezett. Már láthatjuk Christopher Nolan új filmjének, az Interstellarnek az első előzetesét. Persze mivel még majd egy év van a premierig, ezért csak teaser-jellegű a lent látható videó, de még így is több, mint a semmi, és még így is kifejezetten ígéretes a végeredmény. Érdemes megjegyezni, hogy például az Eredet első "előzetese" is majdnem egy évvel a premier előtt megjelent, s abból sem sok minden derült ki, de az emberek kíváncsiságát így is felkeltette.


Vajon megint össze fog jönni Nolannek? A rendező eddigi amerikai mozifilmjeinek ugyanis pazar volt a fogadtatása, mint a közönség, mind a kritikusok részéről. Íme rendezései IMDb-s osztályzatai és az amerikai kritikusok "jó" kritikáinak arányával (a RottenTomatoes alapján): Memento - 8.5, 36. hely és 92%, Álmatlanság - 7.1 és 92%, Batman: Kezdődik! - 8.3, 107. hely és 84%, Tökéletes trükk - 8.4, 65. hely és 75%, Sötét lovag - 9.0, 6. hely és 93%, Eredet - 8.8, 14. hely és 86%, és A sötét lovag: Felemelkedés 8.6, 55. hely és 88%.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #4
    Tudom, hogy mi a teaser, miért csinálják, bla bla. Csak nem szeretem.
  • Axlkenobi #3
    Ezért teaser előzetes. Alig mutat valamit, főleg hangulatot és hype-ot épít. A célja, hogy már most köztudatba hozza a filmet, az emberek tudjanak, beszéljenek róla. Szerintem ebből a szempontból ez az előzetes abszolút megállja a helyét.
  • cylonflatus #2
    Ennél jobban már csak azokat a teasereket utálom, amik kimerülnek annyiban, hogy pl. a film címe előtűnik a sötétből, valami hangeffekt, vagy zenei betétre... rohadtul semmi értelmük. Dobnának ki inkább 1-2 sima állóképet.
  • maxy182 #1
    Nagyon várom a filmet, de ezt az "előzetest" a film szempontjából semmi értelme nem volt kiadni...