Szekeres Viktor

Matthew Perry új tévésorozatot kapott

Matthew Perry egy klasszikus komédia alapján készült tévésorozatban próbál meg ismét visszatérni a kis képernyőre. Három gyors bukás után ez végre talán össze is fog jönni neki.

Matthew Perrynek nem nagyon jön össze a sikeres tévés szereplés a Jóbarátokat követő időszakban. A színfalak mögött, a Mr. Sunshine és a Go On is az első szezonját követően bukott meg Amerikában, így nem folytatódhatott, azonban talán negyedjére összejön az élet a népszerű komikusnak. A CBS tévécsatorna ugyanis egy szituációs komédiát tervez készíteni Perryvel Neil Simon népszerű színdarabja, a Furcsa pár (The Odd Couple) alapján. A történet két laktársról szólna, akik különbözőbbek már nem is lehetnének: Perry a laza Oscart alakíthatná.

Az 1956-os darabot, melyet itthon már számos színházban láthattunk, 1968-ban már megfilmesítették Walter Matthau és Jack Lemmon főszereplésével, sőt, a duó harminc évvel később még egy második részben is szerepelt. A filmet követően 1970-ben még tévésorozat is készült a Furcsa párból, mely öt évadot ért meg Jack Klugmannel és Tony Randall-lel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kgbela #1
    Kár, hogy kaszálták a go on-t. Szerintem nagyon jó volt, nálam simán verte pl a how i met your mother-t.