Szekeres Viktor

A Rio 2 új előzetessel büntet

Rettegve várhatjuk április tizenegyedik napját, hiszen ekkor kerül bemutatásra Amerikában a Rio című animációs film második epizódja, mely a minap kapott egy új trailert.

Április 11-én kerül Amerikában bemutatásra a Rio második része, és valószínűleg itthon sem kell sokat várni a premierre. Az eddigi promóanyagokból az derült ki, hogy a döbbenetesen rossz első részhez hasonlóan továbbra is a cuki állatkák éneklése és táncolása lesz a középpontban, divatos popzenei körítés mellett, de ki tudja, talán a mostani trailer hatására mást fogunk gondolni


Úgy tűnik, hogy a készítők nem fogták vissza magukat, hiszen rengeteg új karakter érkezik, legalábbis az előző epizódban nem szereplő színészek (Andy Garcia, Bruno Mars, Kristin Chenoweth, Rita Moreno, Amanda Stenberg, Rachel Crow, Pierce Gagnon és Natalie Morales) névsorából erre lehet következtetni. Persze az ismert és egy bizonyos réteg által megkedvelt figurákat sem kell nélkülöznünk, tehát ismét hallható lesz a filmben Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jemaine Clement, will.i.am, Tracy Morgan, George Lopez, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Bebel Gilberto, Jake T. Austin és Jamie Foxx. Más kérdés, hogy itthon mindebből nem fogunk sokat észlelni, hiszen az animációk esetében a túlnyomó többség a szinkront preferálja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #1
    jobbnak tűnik.