Szekeres Viktor

Remek lett Tom Cruise időutazós scifijének előzetese

Tom Cruise új scifije, az Edge of Tomorrow nyáron kerül bemutatásra a mozikban és a film első előzeteséből nagyszerűen meg lehet ítélni, hogy érdemes-e jegyet vásárolni a premierre, vagy sem.

Megérkezett a scifi-rajongók által már tűkön ülve várt Edge of Tomorrow első előzetese. A június hatodikán bemutatásra kerülő filmet az a Doug Liman rendezte, aki korábban olyan filmeket jegyzett, mint a Mr. és Mrs. Smith vagy A Bourne-rejtély, de független filmes korszakában még nagyobb alapvetéseket (Bárbarátok, Nyomás!) tett le az asztalra. A főszereplő Tom Cruise és Emily Blunt lesz, s mellettük még olyan színészek jutnak a scifiben fontosabb szerephez, mint Bill Paxton, Kick Gurry, Dragomir Mrsic, Charlotte Riley, Jonas Armstrong és Franz Drameh.


A sztori középpontjában egy idegen faj inváziója van, valamint egy katona, akit bevetnek az idegenek elleni háborúban. Ő azonban nem válik hőssé, hanem meghal, hogy utána minden nap arra ébredjen, hogy harcba indul, harcol és meghal. A 158. reinkarnációja idején viszont meglát valakit, aki nem illik az addig megszokott képbe - lehet, hogy ő lenne a kulcs a szabadulásához, a végső halálhoz?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #4
    Tényleg remek lett az előzetes
  • grobs #3
    Majd kiderül, hogy sajnos, vagy szerencsére. Az eredeti szerintem egy jó közepes sztori. pl. filmen hülyén néznének ki a mutáns tengeri csillagok (starfish), ahogy szétlapított béka formában nyomulnak. De a regény legjobb részei Keiji gondolatai. Abból meg nem nagyon lehet filmet készíteni.
    Ezért kapunk egy csóringert aki a film végére kigyúrja magát (nem fizikailag, mert az erőnlétet nem viheti át a loop-ban), és közben mehet a mészárlás. Ha már mészárlás ... az a kard csalódás. A regényben a csatabárdot kicsit komolyabbnak képzeltem.
  • anubys1984 #2
    Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az alapötletet leszámítva nem sok mindent hagytak érintetlenül. :(
  • god25 #1
    Kicsit furán hangzik a csaj szájából: "Tarts velem és majd én kigyúrlak" :)
    Jónak ígérkezik..,.