Szekeres Viktor

Előzetest kapott Nic Cage legújabb akciógagyija

Peter Stormare és Danny Glover is szerepel Nicolas Cage új filmjében, mely az előzetes alapján a színész gyengébb alkotásainak sorát fogja gyarapítani. A Tokarev 2014-ben kerül majd bemutatásra.

Nicholas Cage tovább folytatja a hullámvasutazást a jó és gagyi filmek között. Egy, a legtöbb amerikai mozit elkerülő, gyenge Elárulva után hangja révén szerepelt a kifejezetten jópofa Croodékban, utána pedig ugyancsak inkább lakossági piacon megjelent The Frozen Groundot ellensúlyozott a színész a nagyon jól sikerült Joe-val. A következő filmje pedig minden bizonnyal az a Tokarev lesz, melynek első előzetesét meg lehet nézni.


S az előzetesből ítélve ez az alkotás sem fog a színész legjobbjai közé kerülni, de persze remény mindig van. Ami nem túl biztató, az az a tény, hogy bosszúfilm mindössze egy apró stúdiónak kellett, így ha bemutatásra is kerül az amerikai mozikban, nagy valószínűséggel csak alig pár vásznon lesz látható, így nagyobb siker nem is érhet el. A filmet egyébként a Neon hús spanyol rendezője, Paco Cabezas készítette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Nem vagy egy kicsit elfogult? Főleg, hogy még nem is láttad a filmet.
  • MsUser #4
    Ez egy jó film! A cikk író nem kicsit elfogult, már a cikk címe is a hozzánemértést tükrözi!
  • Zombee #3
    Még jó is lehet. Mondjuk nekem a Féktelen harag is tetszett. :)
  • narumon #2
    A bemutató egyáltalán nem gáz annyira mint ahogy a cikk lefesti.
  • Narxis #1
    Jó film lesz ez.