Szekeres Viktor

Bruce Wayne is szerepelni fog a Gotham-tévésorozatban

Az ifjú Bruce Wayne is szerepelni fog az ifjú Gordon nyomozóról szóló, Gotham című krimisorozatban, mely a papírforma szerint jövő ősztől lesz látható Amerikában.

Szeptemberben került napvilágra a hír, hogy az amerikai Fox csatorna elkészíti a Gotham című tévésorozatot, mely abban a Gotham Cityben játszódna, mely része a képregényes DC-univerzumnak, s mely Denevérember lakhelyének számít. A sorozat, melyet az a Bruno Heller készít, aki a Rómát és A mentalistát is kitalálta, azonban nem Batmanről fog szólni, hanem James Gordonról, aki itt még nem rendőrkapitány, hanem csak feltörekvő, ifjú, mezei nyomozó.

Gordon figurája egy idős Bruce Wayne-ével, hiszen mindketten 1939-ben tűntek fel a Detective Comics 27. számában, melyet Bill Finger és Bob Kane írt. Azonban úgy tűnik, hogy Gothamben játszódó sorozatot nem lehet Bruce Wayne nélkül készíteni, ennek megfelelően ebben is szerepelni fog. Viszont mivel a Gotham a fiatal Gordon nyomozóról fog szólni, ezért Bruce Wayne is meglehetősen ifjonc lesz a szériában, mindössze tíz éves, és elvileg a napokban fog eldőlni, hogy ki alakíthatja őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nebojsa1982 #1
    Nem rossz alapgondolat. Mondjuk én mozifilmben készítettem volna el, az lett volna a címe: Gotham. 48 órát dolgozott volna fel a film, amikor mindenki azt hitte hogy Batman halott. Elszabadult volna a pokol, a totális anarchia és az őrület ellen csak Gordon és emberei vették volna fel a harcot. Persze végül Batman is befigyel, de ez a rész lehetett volna apszolút B.Wayne mentes.