Szekeres Viktor

Jason Stathamnek megint nem jött össze az élet

Jason Statham idei őszi filmje sem lett különösebben sikeres, ami azt jelenti, hogy ismét elmaradt számára a kiugrás. Ráadásul az kifejezetten aggasztó, hogy az eddigi 10 milliós Statham-nyitányokat kezdik felváltani a 7-8 milliósak.

Nem, nem és nem. Hiába tűnt ígéretesnek Jason Statham új "saját" filmje, a Harcban élve (Homefront) a közönséget ez sem érdekelte - illetve csak annyira érdekelte a nézőket, mint egy átlag Statham-film. Sőt, talán még annyira sem, hiszen a 2,6 millió dolláros pénteki bevételt követően hétvégére 7 milliós adatot jósolnak a becslések (az 5 napos hosszú hétvégére 9,7 milliósat), ami nagyjából egy szinten van a Parker és A biztonság záloga 3 napos hétvégi eredményével.


Persze mindez nem feltétlenül rossz, hiszen a stúdiók számára ekképp tervezhetőek a Statham-filmek bevételei, pontosan tudják, hogy mekkora befektetéssel éri meg legyártani őket. Számunkra persze ezek a számok másodlagosak, a nézőket csak a filmek minősége érdekli. A gyengébb szereplés természetesen még véletlenül sem jelenti, hogy A harcban élve rossz film lenne, egyelőre 6.8/10-en áll az IMDb-s közönségszavazás szerint, s ezzel nagyjából illik a Statham-filmek sorában, hiszen a 2008-as, felfele kilógó A banki meló óta a színész mindegyik saját akciófilmje (Halálfutam, Crank 2, A mestergyilkos, Blitz, Válogatott gyilkosok, A biztonság záloga, Parker, Kolibri-kód) 6-os és 7-es osztályzat közötti végeredményt ért el, mindössze A szállító 3 csúszik le olykor 5,9-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #2
    Az csak annyit jelent, hogy nem lattad a Snatch cimu filmet..magadra vess (egyike azon keves szinkronoknak, ami szvsz zsenialisan sikerult)
  • Pycur #1
    Azt se tudom ki az a Jason Statham :D