Szekeres Viktor

Megvannak a 12 majom-tévésorozat főszereplői

A 12 majom pilotjának négy fontosabb szereplőjéből kettő is a heteken belül véget érő Nikita című sorozatból érkezik. Most már csak annak kell kiderülnie, hogy mindössze egy tévéfilm erejéig, vagy egy több éven át tartó sorozat kedvéért.

Az már korábban kiderült, hogy a legutóbb a Nikita című tévésorozatban szereplő Aaron Stanford lesz a Syfy csatorna legújabb próbálkozásának, az ugyancsak filmadaptáció 12 majomnak (12 Monkeys) a főszereplője, ő alakíthatja Cole-t, azt a karaktert, akit Bruce Willis játszott Terry Gilliam mozifilmjében. A történet szerint a közeli jövőből visszatér a jelenünkbe, hogy megakadályozza egy halálos vírus elterjedését. Stanford mellett még Amanda Schull is csatlakozott a pilothoz. Ő egy orvost fog alakítani, aki segít Cole-nak az összeesküvés feltárásában.

A harmadik főszereplő pedig az ugyancsak a Nikitából ismert Noah Bean lesz, akinek karaktere egy politikai elemző lesz, akinek a főhősnővel való kapcsolata széthullik Cole felbukkanásának köszönhetően. Vendégszereplőként, egy kutatásokat támogató pénzemberként még Zeljko Ivanek fogja erősíteni a nemsokára forgatásra kerülő pilot szereplőgárdáját, melyet a Syfy tévéfilmként fog bemutatni, s a folytatást a fogadtatástól függően fogja berendelni. Az első részt Jeffrey Reiner fogja rendezni, aki olyan Syfy-sorozatok első részét készítette, mint a Helix vagy a Caprica.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!