Szekeres Viktor

Még egy előzetest kapott az új járványos scifisorozat

A Syfy Amerikában egy új sorozattal, a Helix című járványos thrillerrel nyitja a 2014-es évet. A szériához a minap új előzetes érkezett, s amit látunk, az igencsak biztatónak tűnik. A nagy kérdés, hogy a közönséget érdekelni fogja-e.

Az egykori amerikai scifi csatorna, a Syfy január 10-én fogja bemutatni a sorozatok világában a névjegyét a Battlestar Galacticával letevő Ron Moore új sorozatát, melynek címe Helix. A 2 órás premierrel debütáló széria az Északi-sarkon fog játszódni, ahová a járványügyi hivatal pár munkatársa utazik el, hogy egy lehetséges járványt kutassanak. Persze mindez még csak a kezdet, hiszen aminek a nyomaira bukkannak, az rengeteg dolgot megváltoztathat, talán még a világunkat is.


A Helix főszereplőjét, Billy Campbellt ismerhetik a scifi-rajongók, hiszen olyan sorozatban láthatták már, mint a 4400 - legutóbb pedig a Gyilkosság állandó szereplőjeként tűnt fel a képernyőn huzamosabb ideig. Mellette még olyan színészeket láthatunk a Helixben, mint Kyra Zagorsky, Mark Ghanimé, Jordan Hayes, Meegwun Fairbrother, Catherine Lemieux és Neil Napier.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #1
    Hát ez ööö... picit sablonos, nem?