Szekeres Viktor

3 órás monstre mozifilm lesz a karácsony legjobbja?

Bár Martin Scorsese és a gyártó stúdió úgy indult el, hogy akár a legdurvább korhatárt is elfogadják A Wall Street farkasának, végül egy kicsit megvágták a filmet, mely így kevésbé lesz durva, azonban a 3 órás hosszúságot sikerült tartani.

Némi tépelődést követően az amerikai korhatárokat kitűző MPAA meghozta döntését A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street) című Martin Scorsese-filmet illetően - természetesen R-es jelöléssel fog láthatjuk az alkotást a mozikban. Persze et megkapni nem volt olyan könnyű, hiszen első nekifutásra a filmgyilkos NC-17-es korhatárt utalták ki a Leonard DiCaprio főszereplésével készült brókeres dramedynek.


Az MPAA döntését követően Martin Scorsese belement abba, hogy bizonyos meztelen jeleneteket kissé megvágjon, de ettől még valószínűleg nem fog csorbulni a film várható élvezhetőségi foka, melyben nem csak a szex kap domináns szerepet, hanem a bulizás és a kábítószerezés is.

Mindemellett egyébként az is kiderült, hogy a karácsonykor bemutatásra kerülő film nem kevesebb, mint 179 perces hivatalos játékidővel rendelkezik, vagyis egy perccel lesz rövidebb, mint három óra. Ezzel pedig a 178 perces Casinót megelőzve a rendező leghosszabb filmjévé válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cobol #2
    Várom!
  • AZUL #1
    ez állat lesz... :)