Szekeres Viktor

Lehet, hogy megvan a Batman vs. Superman-film címe?

2015. nyarán kerül bemutatásra Ben Affleck és Henry Cavill főszereplésével Denevérember és Superman első közös mozifilmje, melyre mindenhol Batman vs. Supermanként hivatkoznak, azonban lehet, hogy mégsem ez lesz a film címe.

Az acélember (Man of Steel) folytatását kvázi munkacímként Batman vs. Supermanként emlegeti mindenki, még Zach Snyder, a készítő is, de persze ez nem jelenti azt, hogy ez is lenne a film hivatalos címe. Minden jel arra mutat ugyanis, hogy a Warner még nem döntötte el, hogy milyen címen fogják forgalmazni a két szuperhős első mozis találkozását, vagy ha el is döntötték, akkor még nem kötik a nézők orrára.

Ahogyan azonban az lenni szokott, a stúdió már ilyenkor, jóval a premier előtt mindent megtesz, hogy "lestoppolja" magának a film címét, ennek pedig mint oly sokszor, a domain-regisztráció lehet az árulkodó jele. Nos, valami hasonlóra került sor a napokban, ugyanis a stúdió titokban regisztrált már domainnevet melyek közül az egyik akár a film, vagy más vonatkozó termék címére is utalhat. Vagy csak a Warner így akarja átverni a kíváncsiskodókat.

A stúdió a következő címekhez tartozó domainneveket regisztrálta: Man of Steel Battle the Knight, Man of Steel Beyond Darkness, Man of Steel Black of Knight, Man of Steel Darkness Falls, Man of Steel Knight Falls, Man of Steel Shadow of the Night, Man of Steel The Blackest Hour, Man of Steel The Darkness Within, Battle the Knight, Black of Knight, Knight Falls, The Blackest Hour.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)