Szekeres Viktor

Nem átütő siker J.J. Abrams új scifisorozata

A Fringe készítőjének, J.H. Wymannek az új sorozata, melyet producerként J.J. Abrams pénzel, korrekt nézettséggel indított Amerikában, azonban a pilot a nézettségi adatok alapján nem nagyon győzte meg a közönséget.

Az amerikai Fox tévécsatorna vasárnap mutatta be az Almost Human című scifisorozatot, mely itthon a tervek szerint valamikor tavasszal az egyik VIASAT csatornán lesz látható. A sorozat újoncokhoz képest remeknek számító nézettséggel debütált a kiemelt időpontban, több, mint 9 millióan látták az első részt, azonban a másnap sugárzott folytatásra már csak a nézők 2/3-a maradt, s bár a 6,5 milliós nézettség még mindig nem rossz, nem sok jóval kecsegtet a jövőt illetően.


A jövőben játszódó sorozat főszereplője egyébként egy olyan nyomozó, aki egy androidot kap maga mellé partnernek, hogy a későbbiekben együtt oldjanak meg, mindenféle bűnügyet különféle jövőbéli technológiák alkalmazásával. A főhőst a Star Trekből ismert Karl Urban alakítja, társát pedig Michael Ealy. A szériából a Fox első nekifutásra 12 epizódot rendelt be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    "komolyan neked Karl Urbanról rögtön a star trek jutott eszedbe?"

    Nem, az iszonyúan szar Doom is...:-D Na jó, a Dredd viszont tetszett.
  • god25 #3
    A sok negatív kritika miatt alig akartam elkezdeni, pedig jól sikerült. Kicsit el van kapkodva a lezárás, de az ötlet és a karakterek jók. Várom a folytatást.
  • gabeunit #2
    komolyan neked Karl Urbanról rögtön a star trek jutott eszedbe? pff :S
  • Magiszter #1
    Fox csatorna, így biztos a kasza max a második év után. Függetlenül a nézettségtől.