Szekeres Viktor

Megvan a Need For Speed-mozifilm "magyar" címe

Minden bizonnyal jó pár érdekes magyar címet ki lehet találni a Need For Speednek, azonban úgy tűnik, hogy a forgalmazó meghagyja az eredetit, a játékoskörökben jól ismert brandet. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e alcíme az NFS-mozinak.

A Need for Speed-mozifilm magyarországi premierjére március 13-án fog sor kerülni, ami azt jelenti, hogy ha csak egy nappal is, de megelőzzük Amerikát, ahol a pénteki premiernap miatt csak 14-től lesz látható a film. Az NFS-brand kedvelőt minden bizonnyal foglalkoztatta valamilyen szinten, hogy milyen magyar címet fog kapni a filmet, azonban (örömmel?) jelenthetjük, hogy a hazai forgalmazás végző Provideo jelen állás szerint az eredeti címén mutatja be az autós akciózást. Sőt, még alcímet sem fog kapni a film.


A Need For Speed főszereplője a Totál szívás (Breaking Bad) című sorozatból ismert Aaron Paul lesz, s mellette olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Dominic Cooper vagy Dakota Johnson. A forgatókönyvet George Gatins írt testvérével, Johnnal, a filmet pedig az a Scott Waugh rendezte, aki a tavalyi Act of Valorrel robbant meg Hollywoodba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Eljutottunk volna oda,hogy elfogadjuk,a magyar nép se analfabéta és ismer dolgokat,brand-eket?..