Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Need For Speed-mozifilm

Új és teljesebb előzetest kapott a Need For Speed című autós mozifilm, melyet itthon hamarabb fognak bemutatni, mint Amerikában. Igaz, a premierre még várnunk kell pár hónapot.

Miután a Universal Pictures-nak nagyon bejött a Halálos iramban-széria, ezért a Dreamworks is megpróbálkozik egy autós franchise elindításával. A videójátékos alapokra épülő Need For Speed-sorozat első epizódja Amerikában március 14-én fog debütálni a mozikban, s a hazai premierre sem kell sokat várni, sőt, semmit sem, hiszen már március 13-án láthatjuk, hogy az Emmy-díjai után mennyire meggyőző a főszerepben Aaron Paul.


Egy előzetest már láthattunk a filmhez, tegnap pedig megérkezett a második, teljes trailer is, ami alapján talán az eddig bizonytalanok is el tudják dönteni, hogy érdekli-e őket a film. Az érdeklődők természetesen ott lesznek az első vetítéseken, őket értelemszerűen nem érinti az előzetes, csak ha el akarnak maguknak lőni különféle poénokat és megoldásokat. A filmet egyébként az Act of Valort sikerre vivő Scott Waugh rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jamboox #2
    Azért reméljük addig nem kell várni. Amúgy az akció jó, hozza a játék "látványát", de a figurák nagyon sablonosnak tűnnek.
  • rdt89 #1
    Trailer alapján jó lesz, remélem nyereséges lesz és megláthatjuk mire képesek Need For Speed vonalon, mert a halálos iram vonalon eddig a legütősebb rész az 5. lett, hátha ez is akkorra forr ki teljesen.