Szekeres Viktor

Videós bemutatót kapott a Need For Speed-mozifilm egyik kiemelt autója

Nem csak előzetesekkel próbálják reklámozni filmjüket a Need For Speed készítői, hanem a moziban felbukkanó járgányok segítségével, melyek közül az egyik egy NASCAR-rendezvényes is szerepet fog kapni.

A Need For Speed készítői legújabb promóciós anyagukkal az autók szerelmeseinek kedvében akarnak járni, ugyanis a fél perces videó egy olyan autót mutat be, mely igen fontos szerephez fog jutni a filmben - Ramon Rodriguez fogja majd vezetni. A bemutató filmecske a NASCAR támogatásával készült. A Mustang a szervezet egyik eheti rendezvényén élesben is bevetésre kerül.


Az Electronic Arts nemsokára megjelenő videójátékában szintén játszható autó speciálisan a film kedvéért lett legyártva és felspécizve. A Need for Speed-mozifilm Amerikában március 14-én kerül bemutatásra, itthon pedig jelen állás szerint egy nappal korábban, már március 13-án. A főszereplő a Totál szívás (Breaking Bad) című sorozatból ismert Aaron Paul lesz, a filmet pedig az a Scott Waugh rendezte, aki a tavalyi Act of Valorrel robbant meg Hollywoodba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    "A Mustang a szervezet egyik eheti rendezvényén élesben is bevetésre kerül."
    Ez elég pongyola megfogalmazás. Felvezető autó lesz a Sprint Kupa futamon. De a Camping World és nationwide versenyen is Ford lesz a felvezető autó, lévén már 12 éve a Ford a szponzora a Homestead-i hétvégének...
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Úristen! Ha jót akartok, akkor lenémítjátok a videót - zörejzene :(