Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Star Wars rendezőjének új tévés scifisorozata

A legújabb Csillagok háborúja-epizódot rendező J.J. Abrams az egyik producere az Amerikában hétvégén startoló Almost Human című scifinek. A 2048-ban játszódó krimisorozathoz most érkezett egy igen tartalmas előzetes.

Az amerikai Fox tévécsatorna egy mozifilmes előzetest adott ki új tévésorozatához, az Almost Human című krimihez, mely vasárnap kerül bemutatásra, s hétfőn már a második részt is leadják belőle. A sorozat producere az a J.J. Abrams, aki menő tévés íróból (legutóbb jó egy évtizede dolgozott tévében, az Aliason) vált filmes rendezővé, a készítő pedig nem más, mint J.H. Wyman, akinek a Rejtély (Fringe) című szériát köszönhetjük.


A jövőben játszódó sorozat főszereplője egy olyan nyomozó, aki egy androidot kap maga mellé partnernek, hogy a későbbiekben együtt oldjanak meg, mindenféle bűnügyet különféle jövőbéli technológiák alkalmazásával. A főhőst a Star Trekből ismert Karl Urban alakítja, társát pedig Michael Ealy. A szériából a Fox első nekifutásra 12 epizódot rendelt be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #4
    Nézd Gepetto, igazi kisfiú vagyok!
  • a_n_d_r_e_w #3
    Urban miatt nezos, remelem egyszer azert elsuti az I am the law-t :D
  • Inquisitor #2
    A sztori szempontjából nem mellékes, hogy a nyomozónak ugye le kell győznie az android gyűlöletét, mivel az előzetesből kiderül, hogy egy szabályzat mániás android miatt veszítette el a társát és egyik lábát ... és miután az android társát "baleset" éri szerez egy kissé selejtes darabot helyette. :D
  • Bren X #1
    "A jövőben játszódó sorozat főszereplője egy olyan nyomozó, aki egy androidot kap maga mellé partnernek(...)"

    Total Recall 2070 szerű.