Szekeres Viktor

Végre magyar színészekkel forgat Antal Nimród

Antal Nimród magyar színészekkel forgat Budapesten. A Filmalap felkérésére sokan mondtak igent a hazai színházi élet kiválóságai közül. A forgatás tárgya ezúttal azonban nem mozifilm lesz, hanem egy rövidfilm.

Igen kedvelt magyar sztárok, Bodrogi Gyula, Csuja Imre, Derzsi János, Dobó Kata, Eszenyi Enikő, Gálffi László, Gáspár Sándor, Gryllus Dorka, Hámori Gabriella, Koltai Róbert, Kulka János, Pindroch Csaba, Rudolf Péter, Schell Judit, Szabó Győző is igent mondott már a Filmalap felkérésre, és részt vesz a "Vissza a moziba! - Nézzünk magyar filmeket!" címmel Antal Nimród rendezésében készülő produkcióban.

A már jó ideje Amerikában dolgozó rendező a hétvégén érkezik Budapestre, hogy egy különleges rövidfilmet rendezzen a magyar stábbal és a magyar színészekkel. A rövidfilm fontos ügyet szolgál: célja azt ösztönözni, hogy a nézők újra beüljenek a magyar filmekre a mozikba. A "Vissza a moziba! - Nézzünk magyar filmeket!" című alkotás a tervek szerint az év végétől lesz látható a televíziókban, online felületeken és természetesen a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angelus1991ster #1
    Ha több magyar nézőt akarnak ne csak "romantikus" ( inkább kínos ) "komédiákat" készítsenek el. Hanem történelmi, rajzfilmeket, fantázia, sci-fi filmeket. Csak ne legyen még több kisvuk, álom.(ne!)t, sós láv! és a régi jó filmekhez hozzá ne nyúljanak , rebootokat azt végképp ne. Elég volt a kisvuk is.