Szekeres Viktor

Újabb szuperképességes tévésorozat folytatódik

A CW mindhárom idei újonc sorozatát folytatni fogja legalább májusig. A tinicsatorna a The Originals és a Reign mellett azt a The Tomorrow People-t részesítette előnyben, mely szuperképességekkel rendelkező emberekről szól.

Az amerikai CW csatorna több új sorozatát is folytatni fogja egészen májusig, hiszen három újonca 13 epizódra szóló berendelését egészítették ki további 9 résszel. Ezen kedvezményezett sorozatok egyike a The Tomorrow People című scifi, melynek főszereplői olyan emberek, akik szuperképességekkel rendelkeznek, teleportálni képesek, valamint telekinézisre és telepátiára.


A The Tomorrow People mellett másik két tinisorozat is folytatódni fog 2014 tavaszáig. Az egyik az Írországban forgatott kosztümös Reign, melynek főhőse Stuart Mária és II. Ferenc, francia király. S ugyancsak sikeresen startolt és megérdemelten zsebelte be a teljes évadra szóló epizód-berendelést a The Originals című vámpíros széria, mely az itthon Vámpírnaplók címen adott The Vampire Diaries spinoffjának számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!