Szekeres Viktor

Mozifilm készül az egyik legnépszerűbb iOS-játékból

Újabb történet nélkül játékból készítenek mozifilmet, így teljes mértékben a forgatókönyvíró ötletein múlik, hogy miről fog szólni a Temple Run. Az biztos, hogy a projekt mögött napjaink egyik legsikeresebb producere áll.

Újabb népszerű játék megfilmesítési jogait vásárolták meg az elmúlt napokban. Ezúttal azonban nem valami döbbenetes grafikával megáldott videójátékról van szó, hanem egy egyszerű arcade játékról, mely iOS-t használó eszközökön lett hatalmas siker. Mivel az Angry Birds-film már készül egy ideje, így ki lehet találni, hogy a klónok sokaságát kitermelő Temple Runról van szó. A projekt producere a Harry Potter-sorozat, valamint a Gravitáció mögött álló David Heyman lesz.


Heyman tervei szerint a Warner Bros. stúdióval működne együtt az akciódús kalandfilm elkészítésében. Meg is indult a Temple Run-film forgatókönyvírójának keresése, akinek viszonylag könnyű dolga lesz, hiszen maga a játék nem rendelkezik komolyabb sztorival, így a filmes verzió jóformán bármiről szólhat, mindössze a műfajt kell tartani, aminek valószínűleg sokan fognak örülni, hiszen manapság nem nagyon készülnek az Indiana Jones-ra vagy a Múmiára hajazó filmek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #1
    Először csúnyát akartam írni aztán eszembe jutott, hogy ez csak egy olcsó marketing trükk. Van egy egyszerű játék amihez majd hozzákapcsolnak egy hasonló témájú filmet. Kész ennyi. Tehát nem a játékBÓL készül film hanem csak a játékKAL reklámozzák. Ugyanez igaz a Need for Speed filmre is ami majd jövőre lesz látható.

    Az Assassin's Creed vagy a Warcraft mozifilm már sokkal inkább készül a játékból hiszen sokkal több minden határolja be a filmet.