Szekeres Viktor

Felkerült a netre az új Superman-film őszinte előzetese

Sokan látták világszerte Az acélembert a mozikban, de nem elegen. Így aki lemaradt a filmről és nem is tervezi bepótolni, most megnézheti, hogy Zack Snyder szerint mitől kellett volna döglenie a légynek.

Megjelent a DVD, így természetesen felkerült a netre Az acélember (Man of Steel) Screenjunkies által gyártott, ún. őszinte előzetese, melyből valószínűleg pont az derül ki, amit sokan gondoltak a rajongók által elég visszafogottan fogadott filmmel kapcsolatban - gondolunk itt Superman pusztító énjére, a film, mostanra már talán unalmassá váró komor hangvételére, no meg persze az igen erőteljes termékelhelyezésekre.


Azonban visszafogott fogadtatása ide vagy oda, Az acélember végülis valamilyen szinten sikeres lett (a 663 millió világbevétel valószínűleg el fog maradni a korábban sokkal kevésbé ismert Thor új filmjének számaitól), így elkészülhet a folytatás, melyet egy Denevérember nevű hőssel fognak megerősíteni. És akkor talán végre akkora érdeklődés fog kísérni ismét egy Superman-filmet, mint amekkora kijár a világ egyik legismertebb képregényes szuperhősének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #4
    Sajnos gyenge anyagból kellett gazdálkodnia. Borzasztóan felejthető film lett ez a Man of Steel...
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Hát ez az őszinte előzetes nem volt már olyan, amilyennek igazán lennie kellett volna.
  • tomboy013 #2
    Nagyon nagyok ezek a Honest Trailerek =D Mindig jókat nevetek rajtuk.
  • kissssss #1
    és még mindig nem érdekelnek ezek a komolytalan előzetesek.