Szekeres Viktor

Tévésorozat készülhet az ősszel bemutatott mozis scifiből

Nem robbantott bankot a mozikban a Végjáték, de nem is bukott meg csúfosan, mint az elmúlt évek regényadaptációinak zöme. S bár a folytatás még kétséges, a gyártó stúdió elnöke tévésorozatos spinoffról beszélt.

Bár nem kezdett rosszul az amerikai mozikban a Végjáték (Ender's Game) című scifi, a Lionsgate stúdió vezetősége biztos, hogy nem bont pezsgőket a film teljesítménye láttán. A Végjáték bevételei Amerikában a múlt heti 27 milliós debütálást követően 61%-kal csökkentek a második hétvégére, ami semmiképpen sem arra utal, hogy hosszabb távon lehet tervezni a film mozis futását. Arról nem is beszélve, hogy nemsokára bemutatásra kerül egy másik, fiatalokról szóló regényadaptáció, Az éhezők viadala második része.

Jelenleg a gyártó stúdió sem tudja, hogy ez az eredmény mire lesz elég, s azt sem, hogy a film nemzetközileg miképpen fog teljesíteni - a hírek szerint az elkövetkező hetekben dőlhet el, hogy elkészül-e az Orson Scott Card regényéből forgatott adaptáció folytatása. De ha nem is lesz második epizód, a történet egy tévésorozatban is folytatódhat, illetve kiegészülhet, ugyanis a Lionsgate vezetője egy nyilatkozatban elmondta, hogy fontolgatnak egy kisképernyős spinoffot is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Nem volt rossz film, kár, hogy a profibb gyerekszínészek alig szerepeltek benne, de ebből milyen spinoff lehetne? A gyerekkatonákat bevetik a földi terroristák ellen?