Szekeres Viktor

Büntet a The Raid 2 előzetese

Gareth Evans még mindig nem viccel, a Rajtaütés második részének első előzetese remek lett, s nehezen tudjuk elképzelni, hogy a videó alapján az első film rajongói ne várnák a folytatást, mely remélhetőleg ugyancsak látható lesz a magyar mozikban.

Aki szereti az akciófilmeket, annak nem kell magyarázni, hogy miért is aratott hatalmas sikert a műfaj rajongói között a Rajtaütés (The Raid), hiszen minden bizonnyal látta az indonéz filmet. Aki pedig követi a filmes híreket, az tudja jól, hogy jövőre bemutatásra kerül a mozikban a második rész is, mely a The Raid 2: Berandal címet fogja viselni, s melyhez megérkezett az első előzetes. Ami..., valószínűleg sokak igényét ki fogja elégíteni.


A film történetéről nem lehet sokat tudni, mindössze annyit, hogy két órával az első epizód befejezése után fog játszódni, a fent látható videóból pedig az is kiderül, hogy elvileg már közel sem olyan zárt közegben fog játszódni, mint az előtt. A rendező és az író természetesen ismét a walesi Gareth Evans lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #4
    Rohadt jó. Már az első része is zseniális akciófilm volt. Alig várom.
  • jawarider2 #3
    Büntet ???
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Első részt szerettem. Ezt is látni szeretném majd.
  • Wittgen #1
    Nekem tetszik, de nem érzem, hogy megbüntetett volna az előzetes :D