Szekeres Viktor

Remek lett Martin Scorsese idei filmjének új előzetese

A tégla, a Viharsziget és A leleményes Hugó után Martin Scorsese új filmmel jelentkezik, melynek főszereplője Leonardo DiCaprio lesz. Az év utolsó napjaiban bemutatásra kerülő Wall Street farkasának most érkezett meg a legújabb előzetese.

Amerikában december 25-én, itthon pedig a jelenleg tervek szerint egy nappal később mutatják be Martin Scorsese új filmjét, A Wall Street farkasát (The Wolf of Wall Street), mely eddig is igencsak várt volt, de a legújabb előzetest követően talán még szívesebben rá vetnénk magunkat. A film főszereplője Leonardo DiCaprio lesz, a további fontosabb karaktereket pedig olyan színészek alakíthatják, mint Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Jon Favreau, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jean Dujardin, Pj Byrne és Kenneth Choi.


A The Wolf of Wall Street Jordan Belfort nagysikerű emlékiratain alapul, a történet az ő Wall Street-i drámai felemelkedésének és természetesen bukásának krónikája, ugyanis mint kiderült, a túl sok alkohol és bulizás nem mindig vezet jóhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!