Szekeres Viktor

Különleges tartalommal készül születésnapjára a SuperTV2

November 2-án egy éves születésnapját ünnepli a SuperTV2. A TV2-csoport legfiatalabb csatornája ezen a napon különleges műsorfolyammal kedveskedik a nézőknek.

Egy évvel ezelőtt, 2012. november 2-án kezdte meg a sugárzást a TV2-csoport legújabb csatornája. A SuperTV2 azóta több saját gyártású műsort is bemutatott. Tavaly novemberi indulása óta a SuperTV2 lefedettsége 25%-kal nőtt, a csatorna immár a magyar háztartások 62%-ában elérhető, ismertsége pedig a legfrissebb kutatási adatok szerint már megközelíti a 80 százalékot.

Az első születésnap alkalmából a SuperTV2 "különleges" műsorfolyammal lepi meg nézőit. November 2-án, szombaton 17:45-től a Hal a tortán tavalyi, nagy sikerű Halloween különkiadása lesz műsoron, melyben Bangó Margit, Lakatos Márk, Zsidró Tamás, Rákóczi Feri és Hargitai Bea mutatják meg főzőtudásukat. Nem maradhat ki az ünnepi műsorrendből a Pimasz úr Ottalszik sem. Papp Gergő sztáros estéiből egy ötven perces válogatás műsor készült, amely 19 órakor kezdődik.

A Tények után Kasza Tiboré a terep, akinek show-jából szintén egy Best of adás kerül képernyőre, 20:30-tól. Az ünnepi műsorfolyamot 22:10-től a Watchmen - Az őrzők című amerikai képregényfilm. A műsorok közt is számíthatnak meglepetésre, akik a SuperTV2-re kapcsolnak: a Nagy Duett legemlékezetesebb dalai színesítik majd az összekötő blokkokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #1
    Best of Kasza? :D :D :D
    Most indult, alig pár adásos a műsor; és máris best of lesz belőle? :D