Szekeres Viktor

Itthon korrekt siker Stallone és Schwarzenegger közös filmje

Úgy tűnik, hogy itthon még mindig vannak Schwarzenegger- és Stallone-rajongók, hiszen múlt héten több, mint 30 ezen gondolták úgy, hogy látniuk kell a két akcióhős közös filmjét, a Szupercellát, mely Amerikával ellentétben itthon a mozis toplista első helyén debütált.

Mégis van remény? Annak ellenére, hogy itthon bebukott Arnold Schwarzenegger előző filmje, az Erőnek erejével, a Stallonéval forgatott Szupercella kifejezetten sikeresen debütált. Ez mindenképp kellemes meglepetés, főleg annak tekintetében, hogy Amerikában elég gyengén teljesített a börtönös mozi. A Magyarországon a Pro Video által 32 moziban vetített filmre csütörtöktől vasárnapig 31 133-an váltottak jegyet, ami 41,5 millió forint bevételt jelentett a moziknak, ez pedig elég is volt a hazai hétvégi bevételi toplistán az első helyre.

A Szupercella ezzel egyébként a 31%-os bevételcsökkenést elszenvedő Gravitációt taszította le az első helyről. A Sandra Bullock és George Clooney neve által fémjelzett scifire eddig 155 ezren váltottak jegyet itthon, s ez a filmet vetítő moziknak, valamint a forgalmazónak, az Intercomnak 255 millió forint bevételt jelentett. A hazai toplista harmadik helyére a Turbó került - az animációs film iránti érdeklődés a második hétvégére 42%-ot csökkent, ami 21 924 nézőt jelent. A filmet 11 nap alatt 75 592-en nézték meg a hazai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!