Szekeres Viktor

Nem jött be a közönségnek Stallone és Schwarzenegger közös filmje

Egy ideig még reménykedhettünk, hogy ha keveseket is érdekel a Szupercella, talán a nézők jól fognak reagálni a Stallone-Schwarzenegger filmre, azonban a második hétvégére a börtönös mozik jegybevételei több, mint 50%-kal csökkentek.

Múlt héten nem debütált túl erősen Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone közös filmje, a Szupercella (Escape Plan), de abban azért lehetett bízni, hogy a 10 millió dolláros nyitó bevétel talán lassabban fog csökkenni hétről-hétre, ha a közönség jól reagál a látottakra. Nos, erre már biztosan nem fog sor kerülni, mint ahogy a 30 milliós amerikai bevételi remények is elúszni látszanak, ugyanis a film nézettsége a második hétvégére 56%-kal esett vissza, ami nem jelent sok jót a hosszú távú szereplés szempontjából.

A Szupercella a hétvégi amerikai bevételi toplista hetedik helyére csúszott vissza 4,3 millió dollár bevétellel, s összességében jelenleg 17,5 milliónál tart. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a börtönös film még így is a legjobban tartotta magát a többi második hetes filmhez képest. A Carrie hétvégi nézettsége, illetve bevétele ugyanis több, mint 63%-kal csappant meg, míg a WikiLeakses The Fifth Estate-é 66%-kal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    A mai fiatalok csak a nyalas vampirt meg a buzulast ismerik...
  • portable2 #2
    Nem volt vészes film pedig
  • god25 #1
    Először azt hittem, hogy valami óriási viharról szól. :P