Szekeres Viktor

Remek új képek és mini előzetes az új X-Men-mozifilmhez

Nagy nevek és Oscar-díjas színészek találhatóak az X-Men - Az eljövendő múlt napjai szereplőgárdájában. Némelyikük a frissen megjelentetett jelenetképeken is láthatóak. A Bryan Singer által rendezett folytatás előzetese is megérkezik nemsokára.

Bármelyik pillanatban felkerülhet a netre az X-Men: Az elsők folytatásának, a X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) című filmnek az előzetese, melyről eddig még nem nagyon lehetett tudni, hogy a korábban már bemutatott és kamerás verzióban fellelhető trailernek lesz-e a "normális" változata, vagy teljesen új anyagot vágtak össze. A nemrég a netre felkerült rövid, "az előzetes előzetese"-videó alapján talán erre is rá lehet jönni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Azonban nem csak az alul látható videó miatt dobbanhatott meg a mutánsok rajongóinak szíve, hanem azért is, mert az Empire filmes magazin 12 új képet jelentetett meg a Bryan Singer által rendezett alkotáshoz - a többit itt lehet megnézni. Az X-Men - Az eljövendő múlt napjai amerikai premierje május 23-án lesz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #2
    Farkas biztos nagyobb szerepet kap
  • xido #1
    Hát az meg ottan Shawn Ashmore Iceman?:)