Szekeres Viktor

Stallone és Schwarzenegger együtt sem érdekelte a mozizókat

Amerikát nem nagyon érdekelte Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger közös filmje, a Szupercella, mely ugyan nem bukott meg, de bevételei nagyjából egy korrektül bereklámozott tucatakciófilmével vetekedhetnek.

Amerikában nem lett sikeres a Szupercella (Escape Plan), melynek főszereplője Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone volt. Egy ilyen párosítás 20-30 éve nyilván igazi hisztériát idézett volna elő, napjainkban azonban a mozizók többsége csak unottan legyintett. A film Amerikában 9,9 millió dolláros nyitóhétvégét produkált, vagyis nagyjából Jason Statham próbálkozásainak szintjén debütált, ami összességében 30 milliós amerikai bevételt jelez előre.

Ez a teljesítmény a hétvégi amerikai mozis toplista negyedik helyére volt elegendő, s az azért mindenképpen pozitívum, hogy a papírformának megfelelően a Szupercella jobban teljesített, mint Stallone és Schwarzenegger év eleji bukásai, a Fejlövés és az Erőnek erejével. Érdekesség, hogy az amerikai nyitóhétvége közönségének mindössze 55%-a volt férfi - egy ennyire maszkulin film esetében ez az arány sokkal magasabb szokott lenni. Az viszont már megfelelt a papírformának, hogy a nézők 61%-a 30 éven felüli volt, vagyis a tinédzsereket csak minimálisan mozgatta meg a két idős színész és a történet.

A héten kiderül, hogy vajon vannak-e az egykori akciósztároknak irántuk még érdeklődő hazai rajongói.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lamer the true #1
    Azért ha valamelyik papa lekeverne neked egy maflást mindjárt tisztelettudóbban szólnál