Szekeres Viktor

Sandra Bullock az elmúlt évek legsikeresebb színésze

Egyedülálló bravúrt hajtott végre Sandra Bullock. A Gravitáció főszereplője az elmúlt 5 évben négy olyan filmben szerepelt, amely Amerikában 150 millió dolláros bevételt ért el, s ezek egyik sem volt folytatás.

Amerikában a Gravitáció bevételei meghaladták a 150 millió dollárt, ami azt jelenti, hogy az elmúlt öt évben Sandra Bullock immáron negyedik filmjéről mondhatja el ezt, márpedig ilyen teljesítményre egy színész sem volt képes folytatásfilmek nélkül, főszerepeit tekintve. Bullock nagy sorozata 2009-ben kezdődött a Nász-ajánlattal, mely Amerikában 164 millió dolláros bevételig jutott el. Ezt még ugyanabban az évben A szív bajnokai követte, mely hazájában 255 milliós bevételt produkált, idén pedig a Gravitáció mellett a Női szervek amerikai bevételei is meghaladták a 150 milliót.

Ezen időszak alatt a színésznőnek mindössze két filmje bukott 30 milliós eredménnyel, pedig a Tom Hanks főszereplésével készült Rém hangosan és irtó közel siker- és Oscar-várományos volt. (Az Ő a megoldás hasasa már egy cseppet sem volt meglepő.) Hasonló teljesítményre mindössze olyanok voltak képesek, akik folytatásokban jeleskedtek: egyrészt az Alkonyat főszereplői, akik esetében a sorozat 4 része hozta a 150 milliót (Kristen Stewart még Hófehér és a vadásszal is átlépte a határt), valamint Robert Downey Jr., aki két Sherlock Holmes-filmmel és három Vasemberes jelenéssel (Vasember 2-3, A bosszúállók) kaszált nagyot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!