Szekeres Viktor

Időpontot vált a Showder Klub

Az RTL Klub vasárnap esténként érdekes kísérletben kezd, ugyanis holmi vasárnap esti szuperfilmek helyett a legnézettebb hazai kereskedelmi csatorna sajátgyártású produkciókkal próbál meg nézőket szerezni.

Vasárnap egész estés szórakoztatással várja nézőit az RTL Klub. A csatorna már e héten is este 8-tól éjfélig saját gyártású műsorokkal próbálja képernyő elé ültetni a közönséget az X-Faktorral, a Vundersőn és Zuperszexivel, valamint az újra induló Showder Klubbal. Az X-Faktor második döntője a szokásos időben, este 8 órakor kezdődik. A szombati produkciók után a vasárnap este újra a döntésé: egy versenyzőtől ismét búcsúzni kell.

Ezt azonnal követni fogja a Vundersőn és Zuperszexi, ahol Sebestyén Balázs és Vadon János várja vendégeit - ezen a héten Ördög Nórát és Szikora Róbertet. A Showder Klub élő bejelentkezése is újdonság lesz, ugyanis a Vundersőn és Zuperszexi heti adására átvezetésként reagál Csenki Attila és Dombóvári István. Utánuk 22 óra 40-től jönnek a hazai standuposok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #1
    Élőben reagálnak? Az úgy érdekes lesz, mert eddig ugye csak előadták azt a szöveget amit már milliószor begyakoroltak előtte, és akár több helyen már elő is adták.