Szekeres Viktor

Zseniális előzetest kapott a The Grand Hotel Budapest

Wes Anderson már több, mint egy évtizede készít lehengerlően zseniális filmeket és a The Grand Hotel Budapest előzetese alapján azt mondhatjuk, hogy folytatni fogja jó sorozatát. Ki tudja, talán a Holdfény királyság anyagi sikerét is meg tudja ismételni.

Létezik, hogy Wes Anderson nem tud hibázni? Persze azt még nem tudjuk, hogy milyen lesz az Amerikában március hetedikén bemutatásra kerülő The Grand Hotel Budapest, de a film előzetese az elvárásoknak megfelelően zseniálisra sikeredett, nagyjából, mint az eddigi Anderson-rendezések összes trailerje. A rendező azon kevés filmes közé tartozik, akinek eddig mindegyik filmje remekül sikerült - ezt az IMDb-s osztályzatok is bizonyítják, hiszen a Petárda, az Okostojás a Tennebaum, a háziátok, az Édes vízi élet, az Utazás Darjeelingbe, A fantasztikus Róka úr és a Holdfény királyság is 7 pont fölötti osztályzaton áll.


Ez valószínűleg nem lesz másképpen Anderson nyolcadik filmjével sem, melyben olyan színészeket láthatunk, mint Ralph Fiennes, Tony Revolori, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Saoirse Ronan, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Tom Wilkinson és Owen Wilson..

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!