Szekeres Viktor

Jól sikerült Liam Neeson új akciófilmjének előzetese

Liam Neeson újabb akcióthrillerben fog főszerepet játszani. A Non-Stop egy repülőgépen fog játszódni, mely utasait megfenyegeti egy titokzatos idegen, aki 150 millió dollárt követel. A februári film előzetese is megérkezett.

Megkapta első előzetesét Liam Neeson új akcióthrillerje, a Non-Stop, melyet Amerikában február 28-án fognak bemutatni a mozik, a hazai premierjéről pedig egyelőre még nincs információ. Az inkább feszültségre hangsúlyt helyező filmben a színész partnerei között ott lesz többek között Julianne Moore, Nate Parker, Michelle Dockery és Scoot McNairy. A filmet az a Jaume Collet-Serra fogja rendezi, aki Neeson egy korábbi thrillerjét, az Ismeretlen férfit is jegyezte.


Mindez azt is jelenti, hogy Hollywood továbbra is a szimpatikus akciósztárt szeretné látni a színészben, hiszen a 2009-es Elrabolva óta szinte csak efféle szerepeket kapott. A Taken két epizódja mellett olyan filmekben szerepelt, mint a már említett Ismeretlen férfi, a Csatahajó, a Fehér pokol, A titánok haragja, illetve a Szupercsapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    ennyi amerikai karakter játszik és még mindig nem jutott senkinek az eszébe hollywoodban, hogy egy beszédtanárt uszítsanak rá? ritka tré az akcentus imitációja minden filmben.
  • GaborT28 #5
    A Fehér pokol c. filmre gondolsz?
  • Zombee #4
    Ráadásul 60 évesen. Érdekes, mindenki felrója Willisnek, Stallone-nak a korát, pedig Liam Neeson idősebb pl. Willisnél. Annyi idősen forgatta az Elrabolva első részét, mint Bruce Willis a Die Hard 5-öt. Nekem mondjuk nem volt ezzel gondom, tetszett mindkét része, több akciófilmjét nem láttam még.
  • Mettrik #3
    Szegény Liam Neeson. Egy jó drámai színészből egy sima fénykardozós-lövöldözős tucat akcióhőssé vált.
  • GaborT28 #2
    Neeson és Moore együtt... szuper;)
  • Narxis #1
    Jónak tűnik trailer alapján, várós.