Szekeres Viktor

Természetfölötti sorozat indul a VIASAT3-on

A Park sugárút 666 a tavalyi évad egyik nagy durranásának számított, de végül a szezon legcsúfosabb buktája lett. Ettől még az érdeklődőknek nem kell elszomorodnia, hiszen 13 részes minisorozatként nagyszerűen megállja a helyét.

Amerikában a tavalyi évad egyik legnagyobb dobásának ígérkezett az új sorozatok között a 666 Park Avenue. Meglepetésre azonban a közönséget nem nagyon ígérte az elegáns természetfölötti thriller, mely így már a premierjével megbukott odakint. Ennek ellenére az ABC csatorna leadta a berendelt 13 epizódot, így a közönség azzal vigasztalódhatott, hogy legalább le lett zárva a történet.


Itthon Park sugárút 666 címmel november 22-én mutatja be a VIASAT3 a Terry O'Quinn és Vanessa Williams főszereplésével készült szériát, mely vendégszereplői között például Whoopie Goldberg is feltűnik. A csatorna a sorozatot a mostanság megszokott maratoni hétvége keretében fogja sugározni, ami azt jelenti, hogy két egymás után következő hétvégén, péntek-szombat-vasárnapi sugárzási napokon az összes elkészült epizód leadásra kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Jól indult, de tényleg unalmas, vontatott lett. A vége viszont normálisan le lett zárva. Egyszer végig lehet nézni.

    (Ezt a köcsög beúszó reklámot meg elfeljethetnétek. Már harmadszor tiltom le az adblockkal, de mindíg megjelenik. A létező legundorítóbb dolog egy weboldalon. A biztos, hogy bezárod a weblapot popupon kívűl).