Szekeres Viktor

Durva előzetest kapott Az éhezők viadala-paródiafilm

Úgy tűnik, hogy mégsem bíznak a nagyobb mozis bevételben Az éhezők viadala paródiájának forgalmazói, hiszen a filmet, melynek megérkezett a legújabb előzetese, csak pár moziban fogják adni, a profit zömét más konstrukcióban próbálják meg előteremteni.

Megérkezett a The Starving Games legújabb előzetese, s aki érez magában elég lelki erőt, az megnézheti, hogy ezúttal milyen poénokkal próbál sokkolni Aaron Seltzer és Jason Friedberg, akiktől korábban olyan műveket láthattunk, mint a Csajozós film, a Bazi nagy film, a Spárta a köbön, a Katasztrófafilm és a Vámpíros film. Azonban mielőtt még valaki azon döbbenne meg, hogy még mindig van igény a duó paródiáira, azzal közölnénk, hogy már nincs, hiszen bár november nyolcadikán pár kiválasztott moziban is megnézhető lesz Az éhezők viadalára épülő alkotás, de inkább VOD-formátumban és digitális letöltés formájában számít bevételekre a gyártó. (Ráadásul november 14-én már kapható lesz a DVD és a Blu-ray is.)


A The Starving Games tehát pár nappal Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire) előtt kerül bemutatásra, mely film első része szolgáltatja a címét és az alapját, azonban miképp az a trailerből is kiderül, pár másodpercre vagy egy-két poénra jó pár más alkotást is megidéznek Seltzerék, többek között az Avatárt a Harry Pottert és A bosszúállókat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    No, ebből is elég volt ennyi. Nem fogok nyavalyogni, hogy 2 percet vett el az életemből, de akkor is fos. És az a durva, hogy 2000-ért árulják majd DVD-n.
  • Wittgen #1
    Meg kell mondanom, hogy a Spártás filmet megnéztem, a többit viszont hál'isten nem, de a trailer barlangos jelenetén jókat röhögtem.