Szekeres Viktor

Végre ismét lehet olcsón mozizni!

Csütörtöktől vasárnapig, azaz október tizedike és tizenharmadika között olcsóbban lehet mozizni a Cinema City mozikban. A Filmünnep elnevezésű akció keretében 700 és 900 forintos áron lehet jegyeket váltani, akár a legújabb filmekre is.

Régebben a Moziünnep volt az a rendezvény, mely keretében (majdnem) minden hazai moziban olcsóbban lehet filmeket nézni. Azonban a Moziünnep egy ideje már nem létezik, de a nézők talán még jobban is jártak (legalábbis a budapestiek, hiszen a fővárosban több hálózat mozijai is megtalálhatóak), hiszen így a mozik, illetve multiplex-hálózatok saját hatáskörben tartanak olcsó napokat.

Október tizedikétől, csütörtöktől egészen vasárnapig a Cinema City 20 hazai mozijában olcsóbban lehet filmeket nézni. A hírek szerint egy hagyományos jegy 690, míg egy 3D-s jegy 890 forintba fog kerülni, A Filmünnep kínálatában a legfrissebb alkotások is megtalálhatóak lesznek, de régebbi filmeket is pótolni lehet. Egyetlen kivétel a múlt csütörtökön bemutatásra került Gravitáció lesz - erről a forgalmazó hozott döntést. Cserébe azokban a vidéki városokban (Nyíregyháza, Sopron, Kaposvár, Savaria, Szolnok, Zalaegerszeg, Veszprém) is megtekinthető lesz a Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével készült scifi, ahol eddig még nem volt látható.

A Filmünneppel kapcsolatos minden további információra a Cinema City Facebookján lehet szert tenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cobol #2
    Pécsen nem is lesz?
  • jawarider2 #1
    Nekem megér pár forintot, hogy nem ekkor a legnagyobb tömegnyomorban megyek majd be, persze ha van még jegy....