Szekeres Viktor

Jövőre a 26. szezonjába léphet a Simpson család

Igaz, hogy már jó ideje a legdrágább animációs sorozatként tarthatjuk számon a The Simpsonst, de úgy tűnik, hogy a nézettségnek köszönhetően az amerikai Fox csatornának még mindig megéri folytatnia Homerék kalandjait.

A Simpson család rajongói örülhetnek, ugyanis az amerikai Fox csatorna tegnap bejelentette, hogy bekérte az alkotóktól az animációs sorozat 26. szezonját. A berendelés azért történt ilyen korán, mert az animációk esetében másképp épül fel az alkotói folyamat, a tervezés és forgatás sokkal több időt vesz igénybe.

Mindez azt jelenti, hogy a The Simpsons jövőre is a legrégebb óta képernyőn lévő sorozat az amerikai tévék képernyőin - durva belegondolni, hogy 1990 óta jelentkeznek vasárnaponként az epizódjai. A széria nézettsége még mindig kiemelkedő, tehát nem ezen múlt a folytatás, hanem minden bizonnyal a költségvetésen, vagyis a főbb szereplőknek hangjukat kölcsönző színészekkel való megegyezésen, akik a hírek szerint belementek nemrég abba, hogy valamivel csökkentsék epizódonként (s fejenként) majd félmillió dolláros fizetésüket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #1
    még ugyanennyit időt, ha nem többet legyenek képernyőn.