Szekeres Viktor

Itt a Lance Armstrong-film előzetese

Megérkezett a Lance Armstrongról szóló egyik dokumentumfilm új előzetese. A film érdekessége, hogy eredetileg nem a doppingról és Armstrong lebukásáról szólt volna, hiszen rendezője már jóval azelőtt követni kezdte a kerékpározót.

Felkerült a netre is a The Armstrong Lie című dokumentumfilm új, hosszú előzetese. A Sony Pictures Classics által gyártott és finanszírozott film a magyar mozikat minden bizonnyal el fogja kerülni, de Amerikában látható lesz, mégpedig november nyolcadikától, igaz akkor még csak New York és Los Angeles pár kiválasztott mozijában.


A The Armstrong Lie-t az az Alex Gibney rendezte, aki újságíróként kezdte pályáját és már számtalan dokumentumfilmet készített. Ezek közül a legismertebbek talán az Enron: The Smartest Guys in the Room, valamint a Taxi to the Dark Side. Mint ismeretes, a kerékpáros Lance Armstongot egykoron a világ egyik legnagyobb sportolójának tartották, de nemrég beismerte, hogy doppingolt. A film Armstrong életét, illetve karrierjének utolsó négy évét fogja bemutatni, azt az időszakot, amikor a sportoló megpróbált visszatérni, hogy megszerezze nyolcadik Tour de France-győzelmét. Mindez azt is jelenti, hogy a kamerák ott voltak akkor is, amikor a sportoló beismerte, hogy nem megengedett eszközöket vett igénybe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    a valaha élt legnagyobb kerékpáros. kár volt úgy tenni, mintha egyedül ő doppingolt volna és az ő megszívatásával már tiszta is lenne a kerékpár. abszolút nem az, most is dopping gyurik tekernek mindenhol...